Frestelserna avlöser varandra

– En äppelpaj.
– Vaniljsås till?
– Ja tack!

Nästa i kön:
– Pannkakor med grädde tack.
– Hallonsylt till?

Sen var det en som skulle ha Kladdkaka och en beställde Foccacia, och så blev det min tur.
– En sallad med bara räkor och Avocado, kokt ägg också.
Vid brasan på kvällen berättade några vad dom skulle äta eller hade ätit innan. Marängswiss, chokladrulltårta, Radiokaka, choklad.
Jolåsatt.
Broccoligratäng är fantastiskt gott. Baconomelett till frukost kan jag vänja mig med. Det här blir så bra, så!

Idag var jag i stan från 8 am till 8 pm. Jag har varit på hospitalet och sagt ”NEJ” till två läkare för jag är så rädd för smärta och dessutom litar jag inte på dom. Jag tror på Louise Hay. De flesta sjukdomar kommer av en orsak. Om jag lever mitt liv i ett medberoende får jag kanske Fibromyalgi. All energi går till någon annan, i stället för till mig. Så.

Så det går  över, det jag sökte för, bara jag gör det jag ska.
Erfarenheten är en vis lärarinna men hon skickar dyra räkningar.
April går mot sitt slut. Välkommen maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *