Sommarnattstankar

Köpte en CD med Norah Jones i dag. Ligger på loftet nu med värkande fötter och lyssnar. Jag har gått långt i dag. Haft en kanondag!
Jag vill ha fest här. Ombyggnadsfest eller vad det kan kallas. Eller bara Sommarfest. Då ska Åsa komma, för vi har redan pratat om det, och alla andra tjejkompisar, och killkompisar också, och dans ska det bli! Men när vet jag inte riktigt. Det är mycket nu.
I dag skriver jag ingenting om Fetdieten. Det har varit undantagstillstånd i dag, utfärdat av undertecknad. Om ni bara visste vad jag har ätit i dag. Holy Moses. Lyxmat hela dagen lång i trevligt sällskap.
Det var alldeles underbart trevligt och gott och jag lovar att återgå till baconomelett-köret i morgon.
Så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *