Som mamma.

Morsan klippte alltid ut intressanta artiklar ur tidningar.
Jag håller på bli likadan. (My God).
I dag fastnade jag för rubriken ”Ös båtarna bara när det verkligen behövs” i GD.
Jag låg på altan i soffan och väntade på mina goda vänner, och började läsa om Lars Gustafsson och blev alldeles tagen.
Så rev jag ur hela sidan för jag vill läsa om och om igen och jag vill läsa hela boken också.
Sen hittade jag en grej om hur fåglarna flyger, jag visste inte att sjöfåglar flyger i band! Så då rev jag ur det också. Jag vill lära mig mer om fåglar, jag älskar fåglar!! Och ord älskar jag, inte dom hårda som river hål i en, men alla de andra, och jag vill också skriva dikter om att ösa båtarna.
Vad väntar jag på?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *