Nattuggleblogg

Mittinatten och i morgon får jag sova, GUD VA SKÖNT DET SKA BLI!
Är det verkligen meningen att livet ska vara så här? Jag tänker på alla oss morgontrötta individer, som får hjärncellerna att börja synka först efter halv tio och tre muggar starkt kaffe, fast vi var nyktra kvällen innan men kanske la oss först halv två.
Ska det inte finnas arbeten som börjar klockan tio för oss? Ja jag jobbar gärna till sju, bara jag får sova. Kanske jag skulle stå i affär ändå och sälja mobiltelefoner, eller varför inte ögonskuggor och foundation?
Skitdetsamma, det är nog bara en fråga om självdisciplin. Nu är klockan ett snart, jag är som mest kreativ och vill skriva massor av bokstäver.
Jag kom hem för en stund sen efter en trevlig kväll med god mat hos mina vänner. Det är inte klokt så trevligt vi har när vi träffas. Och det gör vi rätt ofta.
Det ska visst bli fint väder i morgon. Då ska här målas.
Bada ska jag också.
Kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *