Såpbubblelyktor lyser upp i mitt fönster.

Det har varit en fin dag i dag. Mina två ungar och jag har varit på stan, lunchat, kollat i affärer, skrattat som sjutton (i alla fall jag), shoppat en del (i alla fall jag).
En kort och en lång kavaj köpte jag, (det är ju som sagt dresscode på nya jobbet), och ett par röda skor, vrålsnygga, (Ten Points), och på en inredningsaffär i Nian köpte jag underbara ljuslyktor som ser ut som såpbubblor! Jag köpte limegröna värmeljus till, och det är plast runt om i stället för metall, vilket gör att det blir ett kanonfint sken. Claes Olsson låg nära som tur var, där köpte jag krokar som jag hängde lyktorna i, och fick upp dom utan att göra hålen för stora eller på fel ställe.
Sen gick vi hem till K och jag tonade bort det solblekta saltvattenblonda i mitt hår med hjälp av E, och jag är inte säker på att jag inte ångrar mig. Det ser smådassigt ut, det var ju lite fart i boxen ändå, med det blonda, nu ser det bara tacky ut och jag måste nog till frissan och få i lite guld eller koppar om inte dagsljuset i morgon gör skillnad. I spegeln i hissen var det gränsfall till att jag började gråta.
Jag hann med ett besök på Folktandvården också.
En ung tjej undersökte mig, och först tänkte jag att kan hon verkligen det här, hon, som ser ut att nyss ha gått ut nionde klass. Men hos tandläkaren är jag nog inte trygg med nån, jo, en, men han är alltid uppbokad år i förväg verkar det som, han är verkligen tryggheten själv och ser ut att ha dragit ut en och annan gadd genom åren på både den ena och den andra.
Men det gick ju fint, hon, tonåringen, petade lätt på tänderna med nåt instrument och så fick jag betala 600 och så var det klart.
Jag har tappat sansen igen och är vaken nu fast klockan är ett på natten, men lite kul måste man ju få ha fast det nya jobbet kräver att jag är helskärpt från det jag slår upp mina blå tills jag slocknar i halvkoma halv tio typ.
Hittade en låt på Spotify som fick mig att längta efter ett trångt dansgolv och en lång, läcker danskavaljer som doftar Gaultier le male, den där blå flaskan som ser ut som en manskropp ni vet, (jag vet i alla fall en som vet, hon läser min Blogg ibland och det ska mycket till om hon inte skulle bli intresserad av en man med den doften), ja, låten heter ”Blue blue moon” och det är med Boppers.
Gud va jag svamlar.
Good night music lovers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *