Risken finns att nån ska ha korv.

I morse var tidtabellen tight. Jag tryckte på ”snooze” en gång för mycket. Livsfarligt. När jag körde in på macken bad jag änglarna att det inte skulle vara någon korvmaniac före i kön. En som ska ha majonäs och rostad lök och grejer. Men kvart över sex är det som tur är inte många som köper korv.
En minut för länge där inne hade spräckt hela tidsplanen.
8.00 sharp satt jag redo i personalrummet. Kaffet och mackan var avklarat.
Vem kunde tro något sånt om mig? Jag är förändrad.
I kväll ville jag vara hemma. Jag ville lägga av mig dresscodeskavajen och sitta i soffan i någon modernt uppkäftig storskjorta skapad för tonåringar och blåsa Bubbelgum med tjocka svarta eyeliner och svartmålade naglar och lyssna på ”Enter Sandman” med Metallica.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *