Tantvarning!

Sitter jag inte och googlar på ”raggsockor, stickbeskrivning”?
Nu är det färdigt.
Jag stickade visserligen när barnen var små, sparkbyxor och mössor med pinglor i på rundsticka, och tröjor och grejer, men sen dess har det inte blivit något producerat, alltså jag har suttit och lekt mer, köpt lurvigt garn i Ockelbo och börjat på något som inte blev.
Jo, en lurvig halsduk blev, den ville jag ge till mitt ex, men han ville inte ha en rosa lurvig halsduk.
I dag slog jag till med fyra nystan raggsocksgarn på ett bräde. Kunde knappt vänta tills jag kom hem, men valde att gå till ett ställe som jag mår bra av att komma till, efter det körde jag hem, och fram med garn och stickor.
Avkopplande och mysigt, det ska bli himla kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *