Mycket snack och lite verkstad

Jag har inte skaffat några giljotinfällor. Alltså det har inte varit prio 1 att ha ihjäl Julmusen. Det är annat att fixa och trixa och greja med i dessa tider. Sånt som att försöka komma till jobbet i tid fast man ligger bakom en långtradare i 70 på E4, varje gång man smyger sig ut i vänsterfilen börjar bilbaken gunga i takt till låtarna på ”Äntligen Morgon”, in igen i högerfilen, ligger i snöröken, gör ett nytt försök med samma resultat.
Volvon var trygg. Där var det ingen sladdande bak. Wrrrrrroooooooom ba´, så var man om och förbi.
Förutom det snurrar det i skallen av tankar på att jag inte ska glömma köpa rödkål, och lax, och lägga in sill, och julklappar är jag inte klar med, och julkorten ska skickas, och jag ska slå in paket och torka golv och har jag senap hemma eller hur var det och knäck får jag inte glömma och när skulle revisorn ha kontoutdraget och nu måste jag tanka igen och vad ska jag köra för föreläsning i gruppen i dag och visst ja, 40-årskalaset i kväll och vad ska jag ha på mig då och varför köpte jag inte dom där skorna i alla fall?
Stressad?
Emellanåt.
Tills jag kommer ihåg att andas, ta det luuuuuuuuuugnt, påminna mig själv om att det löser sig!
Julgran blir nästa tanke. Jag måste ut och ta en gran på tomten.
Så Julmusen får bo var fasen han vill. Bara han ger sjutton i mina Cashewnötter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *