Pizzaträsket

Jag är fortfarande inte hundra på vad jag vill.
Sitter som ett kolli i en utställningssoffa i en inredningsaffär på Köpis och känner mig som årets tjockis.
Jag äter när jag är trött och när jag är stressad.
I dag drog jag i mig en pizza på Brorsans innan jag åkte från jobbet, för jag hoppade lunchen eftersom jag skulle sluta två.
Det blev övertid i dag igen och sen snurrade det i huvudet för jag hade inte ätit nåt sen Yoghurten klockan sju, (mittinatten alltså), och då när jag började känna mig vinglig åkte jag rätt in i pizzaträsket.
Stressen kommer av en fucking restskatt på 39 lakan bara för att min revisor inte var uppmärksam på det jag skickade honom om rotavdraget 2009.
Snön gives me the creeps också. Altantaket. Hustaket. Ska det hålla?
Pust och stön.
I morgon är det the Big Night.
Jag har olika förslag att välja bland.
Ett är att haka på Krister Fridh och hans band som spelar på Alfta Värdshus. Jag behöver lite drag under galoscherna. Min nyblivna Tantväninna följer med i så fall, hon som fyllde sexanolla i går.(OMG!!!!) Hon kan nog också behöva lite fart i boxen.
Ett annat förslag är dans på Parken. Den väninnan som föreslog det är uppslukat av nyförälskelse och jag vet inte hur kontaktbar hon är just nu, ärligt talat.
Visserligen brukar jag få dansa mycket, så jag är inte speciellt orolig för att känna mig typ ensam och som femte hjulet, eller tredje i det här fallet. Går jag på dans går jag för att dansa, inte för att konversera med väninnor. Det kan jag göra efteråt, eller innan, eller mellan.
Ett förslag till fick jag i telefon nyss; en middag med lite intressanta människor, musiker och en författare…
Mina vänner som jag träffade i går har en tjejmiddag som lockar också.
Eller så kan jag faktiskt fira med Sugar. Dela på en påse räkor… Se på Grevinnan. Jag menar, hur snett kan det gå? Hon varken dricker eller drogar, och är oftast jämn till humöret. Det är ingen självklarhet, nåt av det där.
Ja, det blir som det ska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *