Totaly Crazy

I natt sov jag typ 4,5 timmar.
Under helgen hann jag vända på dygnet fast jag nyss har rätat upp det efter julledigheten. Det går på en grisblink, sån´t.
Men 08.10 var jag på jobbet, med ingefärsdryck, frukostdrink och kaffe i magen. Skvalp skvalp. Matlåda med Qinoa och räkor. Apelsin till mellanmål på eftermiddagen och KESO och Avocado till förmiddagen.
Präktiga jag.
Jobbar hårt hela dagen med administration, samtal och grupp, bara åker som på en vindsurfingbräda genom dagen. Känner igen hur mycket jag älskar mitt yrke, det ger mig energi att ha grupp, och jag jobbar till och med över en timme.
Sen sätter jag mig i bilen och då är det som om någon har slagit mig i skallen med en Bongotrumma. (? Var kom det där ifrån? Bongotrumma!)
Så jag måste stanna efter vägen för att inte somna vid ratten. Svänger in på en parkering, lutar sätet och sover ca fem minuter.
Piggnar på mig så det räcker en bit, tar en AW ensam på CHEERS, äter fläskfilé, för jag bara hade dött om jag inte hade fått sätta tänderna i en köttbit just då. Bea till. Jodåsåatt.
Efter Iggövägen gör jag något som skulle få vanliga normala människor att sätta femton olika bokstavsdiagnoser på mig.
Jag kör in till sidan, cabbar ner, fäller sätet bakåt igen och försvinner in i den vackraste av stjärnklara januarihimlar.
Jag ligger där på fårskinnsfällen i förarsätet en lång stund. Inga bilar kommer. Det är tyst. Magiskt vackert. Jag har varm jacka och fryser inte nånstans.
Den bokstavskombination som jag skulle vilja sätta på mig själv just då är L.Y.C.K.L.I.G.

Kliver ur bilen utanför mitt hus. Det är isgata. Riktigt glashalt.

Som av en händelse har jag en dammsugare i bakluckan. Jag hämtar skaftet och håller det med själva skarven neråt, in i snön, på sidorna om själva isgången, så jag ska klara mig in utan att drutta på arslet.

”Bättre brödlös än rådlös” sa alltid mamma.

Bäst jag går och lägger mig tidigt ikväll.

Jag känner mig lite yr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *