22.44

I kväll såg jag Änglagård 3 på bio, trots att den fick dålig kritik. Jag tyckte om den! Helena Bergström är en fantastisk skådis, och hennes dotter går i mammas fotspår! Hon till och med grät lika bra.

Bio är himla mysigt och avkopplande. Nu finns det en till film jag vill se, det blir många biobesök nu i januari, och det behövs för att lysa upp lite.
Torsdagkväll, ledig i morgon, just nu trivs jag! Har just kört en tvättmaskin och när jag har plockat ur den och hängt upp blöta kläder ska jag klättra upp på loftet och lyssna på meditationsskivan ”In the Vortex”.
Det är kallt som sjutton här inne, jag köpte ved nu efter bion men jag klarade inte av att ta in säcken från bilen. Det är verkligen snorhalt på min gård, fortfarande, och jag har fullt sjå att få med mig väskan in. Veden får jag försöka baxa in när det åtminstone är dagsljus.
I morgon ska jag luncha med en kär väninna som jag inte har träffat på jättelänge!
Det ser jag fram emot!
På kvällen kan det bli andra trevligheter och i kväll fick jag ett sms från A. som ville att hon, jag och en till väninna ska hitta på något på lördag.
Ja gärna, svarade jag genast.
Här hoppar inga halta löss!

Jag behöver fylla på med roliga saker på helgerna, och träffa positiva människor som tror på Livet och glädjen och hoppet och växandet.

Tacksam i dag för:

  • en lugn skön torsdagskväll med tända ljus i mitt hem
  • nya CD:n med Hicks
  • ett nära samtal med finaste M i kväll
  • bion med L
  • att jag har kaffe till i morgon bitti
  • min tillit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *