Taxidriver

Tyvärr kom hon inte, Denise Rudberg.
Det var något tok med tågen norr om Stockholm.
Jag hade sett fram emot att lyssna på henne på biblan i kväll.
På vägen hem från jobbat fick jag en idé.
Jag kan köra taxi på helgerna.
Först tänkte jag ringa Peder G som har jobbat som taxichaffis, men jag förstod att han skulle ha invändningar.
Det är ofta honom jag ringer när jag inte hittar eller förstår vad parkeringsskyltarna betyder.
Så jag hoppade över honom och ringde direkt till TAXI i stället, för att fråga om jag kunde bli kopplad till stans trevligaste och goaste taxidriver; Birgitta. Hon vet, tänkte jag, hur man blir taxichaffis. Och hon vet inte det de flesta andra vet; min totala brist på lokalsinne.
Men det finns ju GPS väl?
Nu fick jag inte tag på henne.
Det kanske var ett tecken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *