Kanongod fisksoppa!

Fräs en hackad lök och två vitlöksklyftor i lite olja, tillsätt cayennepeppar, ca 1 krm och timjan. Därefter tar du hummerfond, ca 1dl kanske lite mindre och en burk krossade tomater och 1 1/2 dl vatten, låt detta koka 7-8 min. Sen tillsätter du creme fraich och grädde, sen brukar jag sätta i ett torspkt som är skuret i tärningar och räkor eller kräftstjärtar. Avsluta med en massa dill.

Alltså jag har inte skrivit på ett par dagar, det är mycket nu.

Men då kopierade jag ett recept som jag hittade i ett mail.

Dels för att jag själv ska veta var jag har receptet, och dels för att ni inte ska tro att jag ligger på sjukan igen.

Det är mycket att greja med.

Jag återkommer när jag kommit ut ur denna orkan.

Ett tips: vill ni ha en mysstund, och lyssna på två helsköna gubbar; klicka här:

https://plus.google.com/u/0/photos/100393719545793505396/albums/5701323545055081073/5701323547334601202#photos/100393719545793505396/albums/5701323545055081073/5701323547334601202

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *