Nu går jag in i fas 2

Första semesterveckan är slut.
Det har varit en lugn och fin vecka, en vecka med mycket tid tillsammans med dottern.
Det är Lycka.
I kväll var jag på dans på Parken, efter en Nostalgitripp som hette duga! En show med Lill-Babs, Siwan, hon Ann-Louise (som jag kanske inte gillar så där nämnvärt), det var hur bra som helst! Massa minnen kom i mig … nykär som jag var på den tiden Clas-Göran Hederström sjöng ”Det börjar verka kärlek”, ja just ja, han var också där! Och Sten & Stanley. (Inte min cup of tea).
Men hur som helst.
Nu är det vecka 2 på semestern.
Alldeles egen semester, jag känner mig så FRI! Jag kan faktiskt göra vad jag vill.
Det jag vill mest är väl att stanna här. By the Sea.
Men jag skulle ju kunna vara lite wild and crazy för en gångs skull. Hitta på nå´t.
Jag skulle kunna …

 • ta en återbudsresa nånstans
 • åka på kryssning
 • köpa en ny bil
 • börja snusa
 • gå på en akvarellkurs
 • köpa häst
 • åka på SPA
 • skriva på min bok (det var ju inte så wild and crazy men det skulle vara bra)
 • åka runt och hälsa på olika folk
 • paddla ut till någon ö och ha matsäck med
 • åka till Västkusten och hyra in mig på pensionat
 • ta flygcertifikat
 • åka till Grönland
 • tågluffa
 • färga håret svart
 • åka till Antibes och bo på det lilla underbara hotellet där Geckos klättrade på väggarna och det fanns en hotellhund som hette Tommie och bo där och bara skriva och bada i Medelhavet och äta croissants till frukost med citronmarmelad på

Det skulle jag kunna.

Och just nu skulle jag till exempel kunna gå och lägga mig. Så jag kan äta frukost på bron ute på ön i morgon och sola och bara vara. Om jag inte kommer på något tok. Vi får väl se.

2 reaktioner till “Nu går jag in i fas 2”

 1. Ha en härlig vecka! Jag kör med ”åka runt och hälsa på olika folk” än så länge. Imorgon tar jag femåringen och åker till Sthlm för att gratta henne kusin som blir 18 (F är störtimpad för att han blir VUXEN), dan efter åker vi till Göteborg och bor hos min kusin (och besöker Universeum med bla. dinosuarieutställning (vi ska åka till min DRÖM, mamma!). Sen blir det nog ytterligare mellanlandning hos nån vän på hemvägen, tror jag. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *