Hur orkar ni läsa mitt babbel?

Ibland tänker jag att det bara är en massa meningslöst babbel på den här sidan.
Som en före detta kollega och vän (I miss you!) sa:
– Du babblar till och med när du skriver.
Ja, jag babblar.
Nu ska jag babbla om dagen som var i dag.
På morgonen väcktes jag av att mobilen ringde.
Klockan var 08.45.
– Jag hej jag heter Örjan (personen heter i verkligheten något annat) och ringer från ?=)/%¤&.
– Förlåt va sa du att du ringde från?
– ”#¤%&/(
Nyvaken som jag var, halvt död, for det en massa tankar i skallen och jag kunde för mitt liv inte uppfatta vad pojkstackar´n sa. Jag tänkte att det är väl bilförsäljaren som ska ge mig ett bra pris på min KIA Cee´d Exekutive!
– Förlåt om jag väckte dig, du kanske låg och sov.
– Näe.
Till sist fick jag honom att s a k t a och tydligt uttala ”jag ringer från C i t y f r i s ö r e r n a”, så tant kunde höra och koppla.
Han ville bara säga en sak om hon som skulle klippa mig, så det inte skulle bli något missförstånd.
Så jag upp fort som attan, (det var tur att han ringde och väckte mig, faktiskt, annars hade jag fått stressa järnet, mobillarmet hade redan dånat tre gånger och jag hade väl tryckt på Snooze varje gång i sömnen.)
Så nu har tant tantfrisyr.
Men det får vara så, jag ska låta det växa ut och eftersom jag har haft en asymmetrisk klippning med längre hår på ena sidan och grymt kort för att vara jag,  på den andra, behövde jag ta av så det blev kort alltihop.
Tant kan ha hatt om hon vill balla till sig nå´n gång. På konsert och så.
Och gärna en skinnpaj med nitar och kolsvart kajal och tunga boots.
Då ser jag inte ut som 72 längre.
Näe men se´n åkte jag in och tog en sen lunch med en supertrevlig tjej, vi pratade och åt länge, och hon hade varit och hittat en ursnygg klänning på REA som hon visade, och jag tyckte den var superläcker och när vi var klara så gick jag ner på Nian och ålade mig in i en likadan och blev alldeles förtjust och jag kunde nästan andas i den, så nu är den min.
I den provhytten hade jag säkert femton andra plagg också, som jag plockat åt mig på olika hängare.
Ja men fattar ni, när jag aldrig är på stan, bara hänger här ute i skogen och på havet med måsarna, det blir ju bara to much att få ett par timmar i affärer, med alla dessa snygga kläder!
Jag provade och provade, men hade förstånd att inte shoppa mer än klänningen, men jag la undan en cerise virkad kofta som passade till den, och en svart tunika, som jag kanske köper i morgon.
Kanske.
Jag får se.
Jag älskar parfymer och eau de toiletter och bodylotions som doftar gott. Så på Kicks for jag runt och testade massa olika märken, och jag är ju sjukt sugen på DG´s nya sommardoft, light blue nånting, vänta ska jag googla, ………..Dolce & Gabbana Light Blue Dreaming in Portofino EdT

”En kvinnlig och sensuell doft som är baserad på Dolce & Gabbana Light Blue EdT och inspirerad av kustbyn Portofino vid Medelhavet”.
Ja ni hör ju själva.
Men jag bara provade.
Jag blev alldeles slut av alla intryck och var tvungen att ta en kaffe och andas en stund på Coffee by George innan jag styrde kosan mot ett mer andligt och stillsamt ställe i en källare på Brooklyn, och sen åkte jag till ICA Söder och bunkrade lite 32% Prästost från delikatessdisken, att äta med Balsamico Fikon på.
Det ska va gött att leva.
Särskilt när det är semester och gråmolnen hänger över talltopparna. God afton, musikvänner!

En kommentar till “Hur orkar ni läsa mitt babbel?”

  1. Jag läser ditt babbel – som för det mesta är positiv energi för mig. Jag behöver inte alls hålla med om allt du skriver men jag tycker om att läsa om dig, andra bloggar, andra människors liv, inspireras, irriteras osv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *