Utrensning.

I dag rensar jag garderoben och byrån.
Gud va jag har slängt kläder!
Slängt och slängt, jag skänker dom vidare, men jag har gjort mig av med massor, gamla linnen, jeans, toppar i glitter för CH-kvällar (ja, så gammal top låg det i byrån!) och toppar i spets och toppar med rosor, (väldigt många med rosor), och tröjor och kjolar (också med rosor), och brallor i parti och minut!
Och så alla kläder jag bara inte kan göra mig av med.
Egentligen skulle jag behöva ta ett varv till.
Men det får räcka för i dag. En svart sopsäck är nästan full.
Inuti hör jag en röst som säger
Skorna då?
Men alltså hallå!
Skorna. Dom kan jag väl ha kvar.
Jag älskar vartenda par.
Men en väska har jag skickat!
Den rosa Gucci-kopian som jag köpte i Turkiet!
Hur lätt tror ni det var på en skala?
Så skorna – glöm det.
Så.
Nu pratar vi om nå´t annat.
Jag ska till ön förresten.
Nu.
Tjingaling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *