Fulltankad med energi och inspiration och tillit.

I helgen var jag på en kursgård, och deltog i en kurs som genererade en massa bra tankar och metoder för att jag ska kunna uppnå mina mål och visioner.
Jag känner en fin tjej, positiv och glad med fantastiska energier, och det var från henne jag fick tips om det här stället. Tack Annakarin!

Det mesta som jag fick där går helt i linje med mina egna övertygelser, och det medförde också bekräftelse på att det faktiskt har fungerat för mig i många år, det här med tankens kraft, det här med att ”fake it til you make it”,  och så blev jag väldigt medveten om det, igen, för på något märkligt sätt står jag liksom bredvid mig själv utan att se min situation!
Det var också en viktig del i kursen, att jag fick den bekräftelsen.

Maten var vegetarisk och stämningen fin, fylld av framtidstro och ljus och kärlek.
Kursgården ligger vackert belägen inte långt från Askersund, med fantastiskt vackra blommor på gården, vackra rum med änglar i massor.
För er som är insatta kan jag berätta att det var lite som ”the Secret”.
Läraren har influerats av bland andra Louise Hay, (som jag har haft som förebild i säkert tjugo år, läste hennes böcker, praktiserat hennes kunskap att affirmera, visualisera, ja ni vet), och av Hicks, Wayne W Dyer med flera.
Jag är jättetacksam att jag gav mig själv den här helgen, som också var avslutning på min semester del 1.
Förra året beställde jag en skrivkurs på nätet, jag satt på altanen och skrev under de ljumma kvällarna (Det var så då. Ljumt.), och jag har inte ångrat det en sekund. det gav mig massor!
I år blev det en kurshelg.
Jag älskar mitt hav och min skog och allt vackert jag har runt om mig här, men jag vill ha något mer också, något som ger mig utveckling, växande.
Och det är bara mitt ansvar att se till att jag får det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *