Tågblogg

Har skaffat månadskort på TÅGKOMPANIET igen.
Det är lugnt och skönt att sitta här och glida fram genom landskapet.
Jag kan spela Wordfeud, blogga, meditera, planera, skriva ner mina mål, affirmera, läsa, dricka kaffe, prata med änglarna, sova, sminka mig, babbla i telefonen, lyssna på Spotyfi, titta på kor som vi passerar, eller träd, sjöar eller röda små hus som ser så gulliga ut, och fundera hur det är där inne, innanför väggarna, bakom idyllen.
Kanske bor där någon som super och slår sin kvinna, kanske bor där en gammal tant som har grävt ner ett lik i trädgården, och nu står hon där och bakar kanelbullar.
Såna saker.
Men innan jag hamnade på detta tåg var det lite kaos.
Alltså jag vaknade i tid, åt min turkiska yoghurt med grädde och fröblandning, duschade, fick i mig kaffet, höll tidtabellen ~ ända tills jag kom ut i bilen och såg hur fasen jag hade klätt mig!
Inte snyggt kan jag säga.
Minns ni när jag skrev att jag hade glömt kjolen hemma och fick rusa in på Gina i Falun och panikköpa en floroserande rosa sak för att rädda min anställning?
Den.
Den hade jag dragit på mig över jeansen och en svart tröja över, som var genomskinlig, och den rosa är något ungdomarna kan ha när dom går på Heartan.
Bad idea, rusar in, slänger av mig eländet och på med rosa tisha och svart kofta, ut i bilen, upptäcker att handväskan är kvar inne, rusar in igen, ut och iväg, och sorry Pettson, det gick i mer än 30 förbi er, det gjorde det,
Sån’t slipper jag när jag kör bil till jobbet.
Men minuterna är dyra när ett tåg ska passas.
I morse hade jag gått upp i vikt!
Är det den där hallonpajen som straffar sig? I så fall var den värd det.
Men jag kör på! Mår otroligt bra av att äta LCHF och jag tror det kommer att försvinna ett kilo till snart. I dag har jag köttfärsröra med vispgrädde och crème fraiche med mig, och en sallad.
Nu får jag vardagsmotionen med som en bonus också.
Ha en fin dag!
Life is good!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *