Utrensning

Kom in i ”andra andningen” i kväll fast jag har stått på se’n halv sex i morse, och rensade kylen och gjorde rent.
Det finns lite farligheter kvar, som äppelmos, om E skulle komma och vilja äta gröt nå’n dag, och lingonsylt, om K skulle komma och vilja äta gröt nå’n dag. Annars är det vispgrädde, massa ostar, 3 paket smör ( jag skojar inte), ägg, ägg och ägg, turkisk yoghurt och plommontomater, lite sallad, makrill i tomatsås (ni antecknar hoppas jag), sambal oelek och rökt lax. 
Jag slängde Blockchokladen utan att blinka. Den har jag väl haft till bakning innan jag kom på bättre tankar.
Jag har massa god mat i frysen.
Västerbottenpaj och grejer.
Men den springer ju inte bort.
I morgon är jag ledig! Och såklart blir jag Nattuggla på en gång. Men det börjar kännas gungigt under fötterna nu.
Sova. Det är Lycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *