Hej Lördag!

Grått ute i dag. Men inte inuti. Inuti är det just nu … rosa, faktiskt. En mild rosa färg, med inslag av guld.

När jag vaknade på loftet och kikade ut såg jag Kurre Ekorre hoppa mellan träden. Såklart jag blir glad på en gång! Om jag nu inte redan var det, när jag sov. Antagligen är jag glad då med. I min själ, liksom. Varför skulle jag inte vara det? Jag har ett hem, en egen säng, ett fantastiskt jobb, fina vänner både på arbetet och privat,  älskade ungar, en frisk kropp, 4 minuter till havet om jag sneddar över skogen, jag kan se allt vackert, höra musiken och dånet från havet när jag ligger på loftet och det blåser Nordan, jag har tillit till att det finns en högre kraft, (men jag är inte religiös), och jag är övertygad om att allt är som det ska, även om det inte alltid är exakt som jag vill. Jag har två blommande orkidéer i mina fönster, och jag har planterat Krokuslökar som kommer att blomma under björken om mindre än ett halvår.

Och så har jag kaffe.

Livet är gott.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *