Nyförälskad i mitt Gävle igen!

Pepparkaksté från ICA Söder och en bit ädelost blir nästan som att lägga osten på en pepparkaka. Nästan!

Lycklig över snön, tacksam för en mirakulös arbetsdag tillsammans med min kollega, och nu har jag tagit fram ÄNNU mer ljuslyktor och det är vinter och den här tiden är bara helt underbar!

I kväll var jag och lyssnade på min vän och f d kollega på Kartbutiken, Ingrid Sohlberg, när hon föreläste om Feng Shui! Intressant och inspirerande! Nu ska här RÖJAS!

För övrigt blir jag nyförälskad i Gävle varje år, när snön kommer och ligger kvar! Det är någonting med Söder i vinterskrud, något som väcks inom mig, nå’t som har att göra med tonåringen inuti, och Gun och Anna och Anita och Carina, och jag hamnar i 1968 igen och det är Stones och Shanes och killar på flakmoppar och ”Kungsan”.

 

Mitt älskade Gävle

2 reaktioner till “Nyförälskad i mitt Gävle igen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *