Stockholm!

Åkte direkt hit efter jobbet i fredags utan att passera GÅ.
Utan att ta vägen förbi mitt hem, alltså.
Har haft och har en härlig helg tillsammans med min kära dotter och måg.
Ätit gott, varit på stan och myst.
Vi var på ett ställe i går som heter Boqueria. Där var det typ Tapas, massor av smårätter, världens sötaste hamburgare, (pytteliten), friterade småfiskar, såna där små paprikor som Plura lagade på TV i går, jordens godaste ost, äggröra med bacon ~ massa gott!


Sån’t gillas av en lchf-kvinna som avstod från hamburgaren fast den var så gullig.
Vi kollade på Mello på kvällen, och jag konstaterade att Louise Hoffsten äger!
Beträffande Sean Banan undrar jag om vi inte har någon självrespekt längre i det här landet.
Men det är min reflektion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *