Vem kan man tro på tro på tro på?

Väder-Appen klart.se har solar från kl 06 till kl 17 och ute regnar det.
Hon som gjorde min deklaration lovade till 90% att jag skulle få skattepengar i juni och nu ringde jag skatten som sa att är du företagare och har deklarerat på papper kommer pengarna i december.
Men min flytbrygga då? Hur ska jag våga skaffa den?
Den som jag ser framför mig varje dag och drömmer om … den vill jag inte vänta med till december. Den vill jag ha till midsommar. Eller helst i går.

I helgen var jag på en 24-timmars med mina fina vänner från 60-talet, vi, som gick på Stora Brynäs, Polhem och Steneberg, vi som hängde på Brynjan och spanade på långhåriga killar och fnittrade och skolkade och snattade godis på EPA och rymde hemifrån och höll på.

Det blev folk av oss också. Fast det fanns tvivel om det då. Speciellt hos min morsa.

Och nu åkte vi på kryssning och dansade och åt och pratade och shoppade.

Jag köpte en ny mascara som var super.

En lipgloss köpte jag också, och så var jag sjukt sugen på en parfym från YSL, den var jag in i Taxfree och sprutade på mig av typ fem gånger, men slog inte till. Min gamla programmering trädde in, i stället för tillit och allt jag vet i huvudet om ”Law of Attraction”.
Fegis.

I dag ska jag kanske gå till Arbetsförmedlingen.
Arbetsförmedlingen, som jag har jordens tvivel till, att de överhuvudtaget kan ge ett arbete till en enda människa, eftersom jag fortfarande inte känner någon, som har fått jobb genom dom.

Jag vill inte ha jobb heller.
Jag har ett jobb att komma tillbaka till, men över sommaren behöver jag väl nåt att leva av, nu, när skatteåterbäringen uteblev.

Men jag ska ge dom en chans. Eller mig själv.

Nattbild från ”Cinderella” över Ålands Hav.

En kommentar till “Vem kan man tro på tro på tro på?”

  1. Prova att begära förskottsutbetalning hos SV – det kan gå bra om man har ”särskilda skäl”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *