Laddad!

Efter att nu ha återvänt till min ordinarie arbetsplats efter tre månaders frånvaro, varav en på en annan avdelning, och två med fötterna i havet och huvudet bland de vita sommarmolnen, känner jag mig otroligt laddad och full av arbetsglädje och energi!

Den här sommaren har gett mig så mycket vila, andlighet och energi, och den ger mig det, fortfarande, för den är inte slut än.

Det kommer mera.

Igen kommer känslan av tacksamhet över att ha detta yrke och över att få vara på denna arbetsplats med jordens bästa kollegor. Att det sen är 12 mil till jobbet och lika många hem kan jag välja hur jag ska tänka om.

Jag brukar välja att se på resan som att jag får en möjlighet till en stund med mig själv och mina tankar, då kan jag prata med änglarna, affirmera i backspegeln eller sjunga med i bästa Spotifylåtarna utan att någon klagar. Jag kan lyssna på Gry och Anders på morgonen, och då är det ju som om dom satt med i bilen. 

Jag har som vanligt en massa kreativa idéer också. Önskningar och drömmar och visioner. Jag vill ju så mycket. Faktiskt sjösätter jag många av mina visioner också. Ibland går det snabbt, ibland tar det lite tid.

Men mina mål når jag. Förr eller senare.

Helgen är här snart. Jag ska fortsätta stapla veden som jag fick hemkörd. En rätt så fin sysselsättning. Lite meditativt, avkopplande. Som Tetris fast utan bakgrundsmusik.

I morgon kväll är det ”lyskväll” och vi brukar samlas nere i hamnen och äta nåt gott. Marschaller står tända efter stränderna, det är så vackert.

Jag vill tända några ute på ön också. Åtminstone en.

På den här stenen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *