Åldersnoja.

Fattar ni. Här sitter jag med inlägg i skorna.
Oranga.
Min kompis sa, när jag berättade om att jag  K A N  ha drabbats av hälsporre:
 – Det finns inlägg att köpa.
 – Never! sa jag. Jag är inte 80 år! Det här ska jag fixa. Utan inlägg.  

I går gick jag in på apoteket i Valbo och SA SOM DET VAR.
 – Jag har fått f***ing hälsporre. Hjälp. Jag kan inte gå snart. (Jag sa inte the F-word. Men jag tänkte.)
Och hon frågade vilken storlek jag har på skor.
 – 38, 39.
Då letade hon länge i en låda och sa, att det var SLUT på inlägg i den storleken.

 – Det är många som har fått hälsporre i sommar, sa hon.
Så jag åkte till ICA MAXI och där fanns det, på apoteket där, inlägg i storlek 38.
Oranga.
Herre Gud.

2 reaktioner till “Åldersnoja.”

  1. Äsch, kan meddela att du är långt ifrån ensam. Jag har just nu två kompisar, yngre än mig, med hälsporre och ont som fanken. Jag hade det själv för några år sedan och höll på att bli TOKIG, det gjorde jätteont och när det värsta gått över höll halvont-et i sig huuuur länge som helst innan det gav sig helt. Typ ett halvår eller mer. Så orange inlägg tycker jag låter som en finfin idé. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *