Mina hundra är nu slut.

 Sommaren 2013
Du har varit den bästa på många, många år. Kanonväder och varmt i vattnet! Och jag var långledig.
Tack för båtfärder, bad i massor, och mys med min familj, trevliga stunder med fina vänner, Stockholmsbesök, båttur till öarna med C och B när vi såg på soluppgången, Seacruise med ”gamla gänget”, besök av olika vänner på ön, kräftfest med nära och kära, en dag på Rosendals trädgårdar, dans, soliga stunder på andelsbryggan, ”Classic Car” i Rättvik, veckan med ”gamla gänget” då Anna var i stan, simturer i månskenet på ön, midsommarfirandet och Calle Schewens vals, och mycket mycket mer. Men störst av allt; två nya som kom, älskade, ljuvliga och alldeles, alldeles underbara.
Mina ”hundra sommardar” är nu slut.
 Fast sommaren ser ut att fortsätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *