Vackra lördag!

I går morse var det så vackert. När jag stod på trappen och borstade tänderna såg jag ljuset, det gulaktiga, och jag visste inte hur fort jag skulle få på mig kläderna så jag kunde plåta nere vid vattnet.

När jag hade gjort allt jag skulle, ni vet, dragit i mig kaffet, klätt på mig, fixat håret och allt vad det är, då var inte ljuset lika snyggt längre.

Men några fina bilder fick jag.

Det är inte ofta jag bloggar från min laptop, men i dag blev det så, jag kör mest på paddan annars. Och fattar ni att det sitter ett katthår mellan D och F på tangentbordet, ett katthår efter lilla Sugar som är i katthimlen sen snart ett och ett halvt år.

Hon älskade att ligga med huvudet på datorn, i mitt knä när jag skrev. Det blev ju varmt och skönt.

Nu har jag ingen katt mer, men jag pussar på Simba som flyttade till gräddhyllan för ett par år sen, när jag går förbi där på min walkabouts. Han är så söt.

Vi är några vikarier som får gå från jobbet i Falun efter jul. Så jag jobbar på att känna in vad jag ska försörja mig på. Det är spännande.

Jag går mest på känslan i kroppen. Det som gör att det ”kvillrar” mest nu är så långt ifrån beroendeproblematik jag kan komma.

Jag har flera idéer som jag bollar och stöter och blöter med några människor, och den som kommer och påstår att det inte går att få jobb när man har fyllt 50 tycker jag kan ta och kamma sig.

Just watch me.

Det är en vacker lördag och jag ska in till stan och kolla lite, och fika med några jag tycker om, men innan dess tänker jag ta mig ut i skogen.

Det är en fantastiskt vacker tid nu.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *