Kreativiteten blommar. Åtminstone den här tiden på dygnet.

Jag tänder ljus till frukosten som vanligt, men det känns extra mysigt att göra det i dag, när det är kallt, grått och blåsigt.

Jag har gjort en lista på dagens åtaganden.

På morgnarna har jag alltid fullt av idéer och intentioner att få en massa saker utförda under dagen, och om jag inte skriver upp det så försvinner hälften i intet, och så ägnar jag mig åt andra saker i stället, som i och för sig också kan vara nödvändiga och bra att göra, men det där primära, som var viktigt, det blir det liksom ingenting av med.

Så att göra en lista är bra för mig. Jag gillar listor! Göra-listor, tacksamhetslistor, glad-listor, listor på ord jag ogillar och gillar, önskelistor och affirmationslistor och listor med ögonblickslyckor.

Det kommer beställningar nu, på mina bilder. Det är jätteroligt!

Jag har hittills bara tryckt upp ett motiv, men beställt de andra motiven också, så det kommer i veckan.

 

 

 

Korten finns att beställa, storlek som en halv A4 ungefär, på matt återvunnet papper.

Kan skickas som vykort, ramas in eller sättas upp som dom är, på lämpligt ställe.

Välkommen med din beställning på [email protected] eller PM på Facebook, ni som finns där.

På min göra-lista står

  • ta ut jordsäckarna till ön
  • plantera Millionär Bells-plantan
  • sök jobb
  • baka vaniljbullar
  • ta itu med pappersbunten (anmälan till Vision, svara på brevet från Försäkringskassan bla bla bla bla bla bla bla)
  • ring xxxxxx om föreläsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *