Supersommar.

Veckan som var bjöd på riktig sommar. Riktig sommar är för mig att kunna bada länge, simma, flyta runt på badringen, ligga och sola, slappa i hängmattan med en bok eller ett korsord i Året Runt, och äta lite rökt lax och avokado till lunch under parasollet. Ta båten ut på havet och slå av motorn och bara vara.

Jag var på ön från lördagkväll efter roadtripen med några av mina bästa till lördagen som var. Då tog jag mig hem för att ta lite ansvar. Blommorna behövde vatten, jag hade min neverending kommunikation med arbetsförmedlingen att ta itu med, och behövde tvätta lite.

Det jag får på ön är så värdefullt. Jag lever det enkla livet. Äter frukost i nattlinnet på bron, borstar tänderna utomhus, lyssnar på måsarna och koltrasten, landar i mig själv och i varandets olidliga lätthet.

Andligheten finns hela tiden. Stillhet och tystnad.

Min återvändo till fastlandet är tillfällig. Jag har lite att styra upp här, men det ska snart vara klart. I dag ska jag baka bullar till ett kalas. Det blir bullar med mycket kärlek i.

För övrigt väntar roliga saker den här veckan, med familj och kära vänner.

Ibland tänker jag att jag skulle kunna vara ledig resten av mina dagar.

Men ibland längtar jättemycket efter att jobba. Det vore fint med ett jobb fram emot hösten. Ett roligt, intressant, välbetalt och utvecklande jobb! Som det i Falun. Fast närmare.

Sätter upp det på önskelistan.

Eller, ännu bättre är att affirmera följande:

 

Jag har nu mitt perfekta jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *