När allt kommer på en gång.

Det öppnar sig massor av möjligheter, plötsligt.

Jag vill ha fyrtioåtta timmar på dygnet igen.

Och energi och ork så det räcker till det.

I dag har jag haft en jättefin dag med mina nära och kära. Så varmt i mitt hjärta då.

Förkylningen släpper långsamt sitt grepp och jag har ett jobbpass i morgon, efter flera arbetslösa dagar, det ska bli riktigt kul!

Veden börjar ta slut upptäcker jag till min förtvivlan. Det blir att köpa säckvis på någon mack eller affär. Inte bra för ekonomin. Kanske kan jag ta mig till ön och forsla hem några famnar, bara havet fryser på. Om det nu gör det … kanske förblir det öppet hela vintern, vem vet.

Natt nu.

Älskar min säng, mitt varma täcke, kuddarna … tystnaden.

God natt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *