Jag hoppar över melodikrysset i dag och går ut i solen.

Eftersom du är här nu så har du uppmärksammat att bloggen har flyttats.
Välkommen till nya bloggportalen!
Det har skett utan min inblandning, jag fick ett mail bara, och misstänksam som jag är tog det emot lite att följa instruktionerna i mailet, mig kan man lura till månen.

Jag tror det kommer att bli fler inlägg här nu, än det har varit på ett tag, och framför allt fler bilder!
Det har varit lite knepigt att göra inlägg från mobilen, det är det verktyget jag oftast och enkelt bloggar med på min andra blogg, så ”Stjärnklart” har kommit lite efter.
I dag strålar solen från en, vad jag kan se genom fönstret, molnfri himmel. Lördag och melodikryss, men jag tror jag skippar det i dag och ser till att komma ut på walkabout i stället. Det gör gott i mig att ströva runt bland stock och sten och träd och buskar. Särskilt den här tiden.

Jag skriver på boken dagligen.
Det känns hoppfullt och nästan på riktigt, jag tror på det här.
Det var ju inte direkt uppmuntrande att se Ann Söderlund och Sanna Lundell i Malous soffa i veckan, sprudlande glada över att deras bok i samma ämne är klar! Jag tappade lite energi där, fast jag visste om det ju!
Men ni vet, jag tänkte negativa tankar en stund tills jag fick mod och entusiasm igen från min coach Ann Ljungberg som skrev att jag skulle tänka på alla böcker som liknar varandra, inom t ex marknadsföring, matlagning, deckare, böcker om föräldraskap osv.
Och så är det ju.
Det är som att lyssna på föreläsningar i ett och samma ämne. Varje föreläsare får fram något för henne/honom unikt.
Så jag skriver.
Jag är i ett läge i livet där jag har mer tid än jag brukar.
Perfekt.
Särskilt de dagar när nordanvinden brutalt sliter sig fram i 10, 12 m/s och det är mulet och 2 plusgrader och jag har eld i kaminen och hela dagen vit i almanackan.
Då är det guldläge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *