Det finns alltid möjligheter.

Jag tror på att det mesta är möjligt.

Jag har valt att fokusera på lösningar, inte på hinder.

När jag var ung hade jag en annan inställning till händelser och uteblivna händelser i livet. Men fördelen med att passera femtio och lite till är bland annat, att det är lättare att leva i flödet, låta saker och ting hamna där dom ska, och våga lita på att allt är som det ska.

Det finns en mening med allt som sker, det är min fasta övertygelse. Det finns någonting att lära sig hela tiden. Möjligheter till att växa och utvecklas.

Jag pratade med en klok kvinna i dag, som jag fick massor av inspiration av, och hopp.

Alltså varför ska jag ligga och flyga på 300 meter när jag kan sticka upp på 14000?

Jag lyfter igen, ser om vingarna bär, och låter förändringens vingar bära mig.

Ther´s no limit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *