Den där rutiga boken

Lånade en bok av min dotter i helgen. En bok som hon har fått av mig i julklapp. Martina Haags. Det blev inte mycket annat gjort för mig i lördags, än läsning. Det regnade mest och mellan skurarna låg jag på bryggan, nerbäddad i solsängen med påslakan så inte myggen skulle plåga mig, och sen gick jag in och fortsatte läsa när regnet föll.

I detta läsande föddes min skrivlust igen. Den har legat i ide kan man säga. Alltså jag skriver, på bloggar och så, men inte på boken.

Men Martina Haag, hon skriver disciplinerat. Antar jag. Hur skulle det annars kunnat bli en bok.

Jag fick inspiration. Skickade efter fler böcker. Både skrivna av henne och andra.

Nu har jag snart semester. Då kanske.

Bara jag hittar min Mac.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *