Finaste gänget i stan!

Mina fina vänner från när vi var barn och hela tonårstiden är alla i stan nu.

Vi träffas och äter något tillsammans på någon restaurang. Förrätt på det ena stället, varmrätt på nästa. Sitter timme ut och timme in och pratar och pratar och väcker minnen till liv.

Jag åker med glädje in till stan och själen gråter inte över det trots att det är 28 grader varmt och 20 i vattnet och solen bara öser.

Jag får träffa mina polare. Vi som har känt varandra i evigheter.

Dom vet. Dom minns att vi snattade godis på frukostrasten. Dom minns vad vi skrev på lapparna på lektionerna och gav till varandra. Dom kommer ihåg namnet på min riktiga pappa! Dom minns saker jag glömt, som att jag hade en rosa angoratröja i tonåren, som dom var avundsjuka på. Dom minns frisyrerna på killarna vi gillade och dom minns låtarna.

Dom har funnits alltid känns det som och dom är liksom en del av mig, var och en av dom.

I kväll ska vi träffas igen. Innan dess ska jag till frissan. Min frissa som jag hade för många år sedan. Hon, som klippte den frisyr som jag hittills har varit mest nöjd med. Då, 2011, när jag tog av mitt långa hår utan att blinka. With no regrets.

Jag har vaknat kl 03. Vad är det för fel på mig kan en undra. Det är ljust ute nu, klockan går mot 04. Helst vill jag ställa mig och mixa glass av turkisk yoghurt, hallon och grädde, men det vore kanske bra att somna om ändå.

Annars njuter jag av sol, sommar och lediga dagar.

Långa bad.

Frukostarna på flotten. Och luncherna med. Jag praktiskt taget bor på flotten.

I måndags var jag på en kryssning till Eckerö. Åt gott, umgicks med nära och kära, shoppade lite i taxfree. Jättetrevlig dag! Då gjorde det inte heller ont att lämna flotten! Och så här såg det ut här hemma tidigt den morgonen.

IMG_1257

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *