Labrit!

I går kväll tog det nästan en halvtimme längre att köra hem från jobbet, än det brukar.

Jag körde sakta.

I högerfil. Som de andra, bakom långtradare och bilar med släp, bussar och lastbilar.

Det var som att köra bil i risgrynsgröt.

I morse var det uppehåll hela vägen och det tog 1.04 (jag har en App som heter Moves), och när jag kom fram till jobbet var kaffet klart och vår läkare bjöd på frukostfrallor. Han är från Lettland by the way, och numera min enda möjlighet att få skrävla lite med de få lettiska ord jag kan, som ”labrit”, ”paldies” och olika onödiga upplysningar som att ”bordet är vitt”. Nu finns det tyvärr inget bord som är vitt på min arbetsplats, så det sistnämnda kan jag inte säga. Men ”God morgon” och ”Tack” och andra artighetsfraser går bra.

Ny dag, att göra mitt bästa av. I dag har vi även handledning, alltid spännande och utvecklande.

Ha en fin dag, alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *