Dream on.

Mitt liv:

  • Ligger som en rem efter vägarna
  • Befinner mig på olika mackar och tankar diesel
  • Jobbar
  • Sitter tillbakalutad med uppspärrat gap hos olika tandläkare varefter dyra räkningar betalas
  • Äter tårta

Och nu något riktigt roligt; jag har beställt en ny soffa! Den kommer före jul. I den ska jag sitta i pyjamas med min laptop och skriva varje ensam ledig stund medan elden knastrar i kaminen och det ska dofta jul i hela huset av nybakta saffransskorpor och hyacinter, och Elvis ska sjunga ”Blue Christmas” på repeat timme ut och timme in. Kaffet ska drickas ur en skitfin mugg med guldhandtag, som jag köpte i går. Och utanför ska stora, mjuka vita flingor sakta dala mot backen. Jag ska vara vaken halva natten och inget alarm ska ljuda kl. 05.50.

0c3f4e02-2a16-467d-85bd-ed8c6ec582be

Och jag ska köpa nya soffkuddar också, och ett soffbord, och M A S S O R av ljuslyktor (YOLO)

toppbild-soffa-fatolj-desktop-h162_desktop

Det är inte DEN soffan och inte det bordet men ni fattar tänket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *