Fokus.

Ett tag lekte jag med tanken att bo i stan igen. Det var kanske ett halvår sedan.

Jag tänkte att jag skulle sälja mitt hus. Tills jag lyssnade inåt och förstod att det blir inget av med det.

Inte nu i alla fall.

I morgon kanske jag tänker annorlunda. Eller inte.

Eftersom jag bodde på ön hela sommaren, och hade tankar på att flytta från huset på fastlandet så sa jag upp bredbandet och TV-kanalerna och sedan dess har jag surfat på datorn med mobilen som modem eller vad det heter. Det har gått bra, men vilket meck! Har fått höja mängden tjolahopp (vet inte vad det heter), i mobilen för att det skulle räcka. Surfen tog slut ideligen.

I dag kopplade jag in bredband igen. Gud vilken lyx. Sitta på loftet och skriva utan att hålla på krångla med sladdar till mobilen. Det här gör det lättare att skriva på boken också. Bara att sätta sig med Macen i knä.

Snoret rinner och jag nyser som en tok. Det är förkylt med andra ord. Jag vill inte älta sjukdomar men nu skrev jag det ändå.

Fokus på det jag vill och önskar mer av är det som tar mig dit. Jag får massor av braiga saker nu. Bara att hålla den här kursen. Tänka rätt. Fake it till you make it, helt enkelt. Jag ger inte upp. Jag vet vad jag vill och jag har framtidsmål. Det är grejer på gång! Jag ber om vägledning och jag får det. Ibland blir det nästan skrämmande. Bara för att det händer så magiska saker!

Jag är otrolig tacksam.

Nu har jag hittat en kvinna som kan guida mig vidare i det här med tankens kraft. Helt otroligt.

Livet är spännande! Jag åker i baksätet och det blir som det ska.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *