Livet är fint.

 

Äntligen har jag landat i sommaren, sommaren som kom till sist. Men fortfarande har jag inte badat. Det grämer mig. Jag trodde det skulle bli så i dag, men icke.

Lever gott här ute, jag har haft  tjejmiddag på flotten med mina Brynäsvänner från småskolan. Jag bjöd på paj med tillbehör och så tog vi kaffe efter ett tag och jag hade gjort en smarrig kolatårta som Marika hade tipsat om.

 

Dagen efter kom M med två av sina barnbarn, och på kvällen kom B.

I dag har jag bara haft besök av måsarna. Har legat på flotten i solsängen som inte var helt lätt att få ut, landgången är smal och jag fick trixa och vrida och bubba och bära, men nu står den där och det stora bordet är på landbacken till nästa gång jag får gäster. Har legat där i solen och löst korsord. Riktigt korsord. På papper.

Kollade i kväll på”Repmånad”, blir så skrattig av den filmen som jag har sett så många gånger. Loffe när han säger ”Ja, det är onsdag, Larsson! Man måste beställa!”

Följer onlinekursen och gör de uppgifter och utmaningar vi får varje dag. Mycket vet jag redan, men behöver bli påmind. En del är nytt.

Fortfarande lever drömmen om Antibes och den har utvecklats med en ny idé. Jag släpper inte. Men behöver agera. Det första jag behöver göra är att skaffa pass. Att kliva in i en vision gör mycket för chanserna att det ska bli verklighet. Till exempel, den som vill plugga, men håller tanken i periferin, den personen kanske behöver kolla på mer info om utbildningen, ringa någon på skolan, skicka efter prospekt eller kolla boende. Take action. Kliva in.

Jag behöver också ringa en eller några personer som kanske kan tipsa mig, eller bara ge svar på olika frågor som jag har. Jag märker att jag skjuter upp de samtalen.

En vind från NO har i dag gjort att det har fläktat skönt på bryggan. Jag älskar att sitta där och se vattnet glittra i solen. Doppa fötter och ben i det svalkande havet. Jag matar fiskarna med bullar. Blicken följer en mås, eller hägern. Jag är i nuet här ute. Det är lätt att vara det.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *