Bara en kopp kaffe.

Efter att ha gjort en omelett med några skivor salami, och ätit den på bryggan hämtar jag upp en hink vatten som jag värmer på kokplattan. Precis när vattnet kokar upp hämtar jag min Mac för att kolla sommarvärdar. Ser att det finns ett program från 2007 med Michael Nyqvist. Det sändes här om dagen med anledning av hans bortgång.

Och jag spelar upp det programmet och lyssnar medan jag diskar. Lyssnar på Michael när han berättar om en person som dog i en trafikolycka. Och om hur livet kan ta slut. Så fort.

Och nu är han inte kvar längre. Inte som fysisk person i alla fall.

Jag gick och hämtade badstegen till flotten och tog årets första dopp i dag. Ett snabbt. Men efter en kort stund badade jag igen, lite längre.

Nu vill jag ha kaffe. Det är allt jag behöver just här och nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *