En kväll i juli

Jag är glad att jag vid 63 års ålder har lärt mig att agera på ganska många impulser (sunda sådana) som poppar upp i huvudet på mig. Alltså vi tänker ca 60000 tankar på ett dygn. Massor är omedvetet men de tankar som glimmar till och känns roliga, dom har jag fattat att jag ska ”fånga”. Inte bara låta dom försvinna, eller låta den inre sabotören börja med sitt ”det kommer inte att gå” osv. I dag fick jag lust att lägga i kanadensaren och paddla lite. Ett instakonto inspirerade mig. Jag har inte gjort det än i sommar, troligen på grund av att jag ofta gör illa mig när jag ska kliva i och ur. Kliva är fel ord i sammanhanget, åla mig i och ur är kanske en mer sanningsenlig beskrivning! För jag skrapar knän och den välter nästan och jag gör illa mig på massa olika sätt men hur som helst så GJORDE jag det och fasiken va glad jag är 🛶 Så tankar som känns roliga, just do it, utan att vrida och vända och bygga hinder och låta neggot inuti styra. 

Åskan har rullat över ön i dag till och från. Det har haglat. Regnat. Blåst. Solen hr skinit. Det har varit variation i väderläget, kan man säga.

Jag gjorde köttfärssås och vitkålssallad och kokade pasta. Älskar livet på denna ö. Oavsett väder!

2 reaktioner till “En kväll i juli”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *