Min önskan här och nu

Jag sitter i soffan i mitt ”vanliga” hem och kan liksom inte känna att det är ett hem längre. Det är ett ställe som jag går till för att duscha och tvätta kläder. Jag har dessutom skapat min situation så att jag är utan mobil. Det var inte riktigt meningen.

TV:n står på. Jag ser inte texten. Soffan är för långt ifrån. Men jag tänkte det kanske kommer någon rapport om hur vädret ska bli. En vill ju gärna veta, liksom.

I fredags var jag på dagskryssning till Eckerö. Två av oss åt buffé och de andra tre valde annat. Jag äter inte varmrätter längre på båtarna. Det godaste är ändå sill och lax, olika röror och andra tillbehör. Sedan går jag direkt på efterrätterna.

Efterrätter och bakelser, det är grejer det.

När andra shoppar olika alkoholhaltiga drycker i Taxfree på båtarna går jag loss på handväskor. Hittade en liten behändig sak i fredags med olika praktiska fack i. Det var ett impulsköp ska erkännas men jag älskar väskor.

En sak som jag önskar är att jag ska kunna hitta kantareller.

Mina ögon är inte mottagliga verkar det som. Jag är skitledsen för det.

Jag behöver ha någon med mig i skogen som hittar dom. När jag ser en kan jag upptäcka allihopa. Men den första verkar vara väldigt svår att se. Det är som att


ögat behöver ställas in. Sedan söka.

På min att-göra-lista:

  • leta kantareller

  • göra en Affirmation-board

  • ÖSA BÅTEN
  • prova att komma fram till vad det är jag egentligen vill
  • bära upp två hinkar vatten från havet
  • gå på walkabout
  • fortsätta frakta onödigheter till bilen för vidare transport till Återvinningen

 

Dagens affirmation: Jag hittar kantareller lekande lätt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *