Nu är allt som det ska igen.

Mycket energi har gått åt till Livet-utan-iPhone.

Jag lät mig övertalas av en på TELIA att ta ett annat märke, när jag skulle beställa en ny mobil.

Det var dumt gjort.

Den nya var helt överlägsen när det gällde foton.

Men resten? Värdelöst. Motsvarigheten till Siri lät som tagen ur en Disneyfilm. Hur ska en få förtroende för en sådan röst när en sitter på motorvägen och ska fråga något viktigt.

I iPhone kan en fråga utan att ta händerna från ratten. En säger bara ”Hej Siri”, utan att så mycket som peta på mobilen, och Siri svarar med att fråga hur hen kan hjälpa till. Då kan en fråga om Brynäs vann, (det kanske inte är det första jag tänker på men ändå), eller be om en färdbeskrivning hem, lägga in en påminnelse om att handla köttfärs eller be Siri skicka ett meddelande till någon i kontaktlistan.

Utan att lyfta händerna från ratten.

Det här med valet Apple eller Android är naturligtvis en vanesak. Och jag är van vid Apple. Efter en evig tid med retur av S 8:an och klartecken att den godtogs utan anmärkning har jag nu äntligen en iPhone igen. Det underlättar sannerligen på livets olika nivåer kan jag lova.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *