Rullande Pennan

I kväll var jag med på ”Rullande Pennan”, ett mobilt skriv-och berättarcafé som pågår nu under hösten. Det äger rum på olika platser, som Kulturhuset, muséet, restaurangen eller biblioteket, och är arrangerat av Studieförbundet Vuxenskolan. Ledare är Liselotte Fluhr, och hon ger oss uppgifter att skriva. Berättelserna delas av de som vill. Mycket trevlig kväll, jag kände lyckan i maggropen.

När jag körde hem i den mörka oktoberkvällen visade termometern -1.

Lite mysigt tycker jag, det blir kallare, snart faller den första snön. Jag behöver skaffa ved, så att jag har ett förråd att ta av och slipper snåla.

Värmeljus går år som smör i solsken, det vill jag också ha hemma. Massor.

Fredag i morgon, jag har handlat till helgen och även om det blir en tur in till stan i morgon kväll igen, så tänker jag ta det lugnt ett tag. Det har varit mycket ”flänga runt” som en kompis uttrycker det, jag behöver nog landa lite hemma lite.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *