Att-göra-listan sprack direkt.

I går efter frukost skrev jag en ”att-göra-lista”. Det var allt från att betala räkningar, posta ett brev, åka till återvinningen, och skriva momsdeklaration.

Men så ringde mobilen och dottern med familj undrade om jag ville följa med och äta lunch på IKEA. Klart jag ville.

Och där blev det inte bara lunch, jag bunkrade med värmeljus igen, dom går ju åt i mörkret. En fin ljuskrona att ha över matbordet gick heller inte att motstå, plus lite annat smått och gott.

Efter IKEA gick vi över till köpcentrum och fikade. Min nya iPhone behövde skärmskydd och ett skal, vilket jag fick finfin hjälp med på TELIA-butiken.

Det händer inte ofta nu för tiden att jag får en shopping-attack, men det var någonting ditåt i går. Eftersom min plånbok med alla kreditkort etc glömts i Stockholm fick jag swisha till dottern och låna hennes bankkort att betala med.

Allting går att lösa med en iPhone.

Intentionen att fullfölja det som står på listan finns kvar i dag. Men vi får väl se vad som händer. Räkningarna betalades dock i natt, så jag kan känna mig lugn.

2 reaktioner till “Att-göra-listan sprack direkt.”

 1. Hej!

  Kul att höra att du fick fin fin hjälp av oss i butiken när du var på jakt efter ett skärmskydd och skal till din iPhone. Mysigt att bunkra upp med en massa värmeljus nu när hösten/vintern är kommen och nu när det blir mörkt så tidigt. Att ett litet värmeljus i mörkret kan göra så mycket! 🙂

  Hoppas att lunchen smakade gott på IKEA! Jag älskar deras köttbulletallrik och glömmer inte dagen jag var förbi IKEA i Los Angeles och åt en köttbulletallrik. <3

  Jag får önska dig en fin onsdag! 🙂

  Kram!

  Fredrik Björn

  Social Media Relations

  1. Tack! TELIA-butiken i Valbo är alltid tillmötesgående och hjälpsamma. Så roligt att få en kommentar, ha en fin dag du med! //Stjärnklart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *