En Latte medan skymningen faller.

 

Här på Espresso House sitter jag och längtar efter snö. Ja, jag blev så kaffesugen så jag valde att gå hit. Har endast hunnit med en sen frukost hittills och några nachochips med crème fraîche till lunch. Inte tänkt som en lunch ens men jag slängde i mig det innan jag åkte hemifrån. Jag åkte på vernissage och därefter till körrgår´n som farmor Signe sa. Tände en gravlykta i minneslunden. Fint är det med alla lyktor den här dagen!

I kväll ska jag se på ”Så mycket bättre”. Och jag ska avslöja en till sak. Jag har börjat glo på Wahlgrens värld på datorn. Det är lite halvskämmigt känner jag. Jag menar Hallå!

Har tagit fram lyktan på bron också. Det är fint att det brinner i den vissa kvällar. Inte alla. Men en kväll som i kväll, absolut. Och första advent. Alla advent.

Nu åker jag vidare.

Latten är slut.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *