Black Friday.

Solen skickar ljus in i rummet. Jag ser blå himmel i fönstren under taken. Klockan tickar på och jag undrar tyst vad det är som gör att jag inte är hungrig. Försöker minnas gårdagen, när åt jag? Vad gjorde jag? Och jag minns att jag tog en Tomte-Latte på Espressohouse, sedan köpte jag en jacka och så gick jag och lyssnade på Maygull Axelsson på biblioteket. Efter Latten åkte ingenting ner i min mage.

Klockan tickar på och det är Black Friday.

Det gör mig stressad. Jag tänker på julklappar, det är ju smart att köpa det en svart fredag. Men svårt. Vad ska jag ge? Vad skulle de små bli glada av?

Jag vill ju köpa de ”bästaste”, finaste julklappar som finns.

En kaffe nu. En walkabout. Så får jag se om det blir stress-shopping eller om jag bara litar på att det jag vill ge kommer att finnas kvar. Och om det kostar en hundring mer då, så får jag se till att överleva det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *