Kvittot kom snabbt!

Jag märker stor skillnad på mitt mående när jag suttit och frossat i program som handlar om eländes elände! Och fast jag vet det, så sitter jag ändå där ibland i soffan och glor! Blir upprörd, arg, ledsen, uppgiven, förtvivlad. Till vilken nytta?
I går t ex, ”Anders och knarket”, jag var helt upprörd efter det programmet och ältade på Stories att man kan inte stoppa huvudet i sanden och så.
Men det gör saker med mig att titta och jag har ingen lön för att jag sitter och ältar här hemma!
Attraktionslagen skickade verkligen ett kvitto på att den fungerar i dag, då den mest negativa person jag känner hörde av sig! (Vi pratar typ 2 ggr om året). Men det var ju den vibrationen jag var i! Eländet, och ”hur ska det bli med allt hemskt” osv.
Så inte konstigt alls att hon ringde!
Vi får det vi sänder ut.
Och hur ofta är det inte just ”eländestugget” som vi människor pratar om när vi ses? Särskilt de vi stöter på vid busshållsplatserna eller på ICA. De vi kanske inte är så nära.
Sjukdomar t ex är ett super-kitt att älta. Det ger en falsk känsla av ett ”vi”. Nästan som en tävling om vem som haft det jobbigast.
När jag frågar någon hur han/hon mår är det sällan någon som svarar ”bra” eller ”fantastiskt”.
– Huvet upp och fötterna ner, är vanligt.
Eller ”Jo man hänger med ett tag till”.
Som om det är farligt att säga ”Jag mår kanon, livet leker!”
Vi FÅR må bra.
Vi FÅR vara glada.
Vi FÅR njuta av livet, dagen, stunden som är.
Det finns alltid något att vara tacksam för.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *