Godmorgon, tisdag!

Nu är det skolstartstider och luften är kylig på mornarna.
Jag går ett varv runt huset med kaffekoppen i ena handen och mobilen i andra. Det finns inte ens morgonsol att tala om halv sex.

image

Det är som lite ödsligt och skönt, rent och självklart. Och det är i luften det finns!

image

Jag hör till de som gillar hösten.
Jag tycker om de kalla stråken i luften, de fuktiga dofterna från våt jord, äpplen vars kinder blir allt rödare.

image

På hösten finns nåt i luften som lovar mig nåt och jag lyssnar på de där löftena som ligger tungt och bekvämt i luftens svala händer.

image

Även om inte allt är mitt så känns det så.

image

Livet vill mig nåt och jag vill livet nåt.

image

Det är höst och jag lägger mig i luftens svala händer och lyssnar på allt som är mitt och möjligt.

/Titti

Publicerat av

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.