Torra fröställningar

Det känns som om det bara återstår torra fröställningar i min trädgård och nån enstaka färgklick som skriker rakt ut. Fröställningarna orkar inte ens le. Det spelar ingen roll det är jag eller nån annan som går förbi. De bara rasslar och gungar lite.
Jag inbillar mig att de inbillar sig att de är JÄTTEVIKTIGA och OUMBÄRLIGA.
Färgklickarna inbillar sig inget alls. De bara passar på att vråla lite extra högt. Och det tackar jag för!
Denna rassliga och torra dag…

image
Akleja
image
Bolltistel
image
Vallmo
image
Pionblad
image
Malva
image
Funkiablomma
image
Funkiablad
image
Korallkornell

Håll er friska!
/ Titti

Publicerat av

Titti Sundmark

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.