Att vända in

Brrr! Kylan överraskade sent i år, men nu är den här och gissningsvis för att stanna. Jag hade ju behövt lite mer tid till entrétaket men nu är råspont och underlagspapp på plats i alla fall.
Taket fixar en vinter men jag skulle vilja hinna lite mer men jobbet, familjen, mörkret, snön och helgaktiviteter talar emot och det ganska högljutt.

image

Jag tog en större bild för att påminna er om mitt plank och mitt förråd. Stilmässigt ska ju entrén hänga ihop med dem. Jag vill ha samma färgnyanser och uttryck och jag ser fram mot att såga dekor och att fundera ut nåt tyngre runt pelarna.
Apropå stil, det där skräpet (hinkar, brädor, stentravar) på bilden, det finns inte.

Precis innan snön kom tittade jag till min ena julros.

image
Gulligt och envist!

I samma veva konstaterade jag att purpurklätten, en av mina självklara och självlysande favoriter, kör en blomning till.

image
Jag kan, jag vill, jag törs!

På det stora hela taget så måste jag inse att det är dags att dra sig in och inåt. Mysläge helt enkelt! Vilket innebär te, böcker och drömmar…

När jag läste senaste Allt om trädgård så gladde jag mig åt en liten notis om spadar.

image

Den här världen behöver spadar!
/ Titti

Publicerat av

Titti Sundmark

Titti Sundmark

På Norr i Örebro bor Titti Sundmark i ett stort hus med en liten trädgård, man, tre barn och en hund. Trädgårdsarbetet går i vågor och styrs av lusten till skönhet och av behovet att koppla av genom att rensa, gräva och dricka kaffe. Det vilda och vackra hittas i bladstrukturer och allt som blommar som inte är gult eller kirskål. Hon är högstadielärare med bakgrund som bl a konstnär.